Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

KORIŠTENJE WEB SHOPA/STRANICE

Za korištenje/kupovinu preko web shopa/stranice nije potrebna registracija. Korisnici samovoljno, za svoju potrebu i na svoju odgovornost prihvataju korištenje svih sadržaja dostupnih na web shopu/stranici cvike-online.ba. Zabranjeno je korištenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa stranice. Hakerski napadi s ciljem onesposobljavanja stranice također su strogo zabranjeni.Svako nedozvoljeno korištenje web stranice smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

OPŠTI USLOVI

Nakon izvršene narudžbe i njenog prijema na e-mail sajta, narudžba je neopoziva. Prodavač se obavezuje da naručene proizvode dostavi i isporuči ispravne u  predviđeno i dogovoreno vrijeme. Za sve narudžbe na području cijele Bosne i Hercegovine dostava je besplatna. Prodavač je dužan da obavijesti kupca o svim promjenama do kojih dođe. Sve eventualne promjene, osim promjena vezanih za isporuku, se ne odnose na već potvrđene narudžbe.

REKLAMACIJE ZA ON-LINE NARUDŽBE

Ukoliko ste nezadovoljni kupljenim artiklom, možete nam se obratiti kako bi Vašu reklamaciju riješili u najkraćem mogućem roku.

Možete nas kontaktirati telefonski na ++387 62 494 328 i na e-mail: info@cvike-online.ba
Potrebno je da nam pošaljete informacije o broju narudžbe zajedno sa brojem računa te opisom reklamacije.

Nakon toga ćemo Vam  poslati potvrdu o primitku reklamacije. Na temelju Vaše reklamacije poslat ćemo Vam informaciju o tome da li je artikal moguće zamjeniti za novi, da li je moguće izvršiti povrat novca.

PRIVATNOST PODATAKA

Za uspješnu obradu narudžbe potrebni su ime i prezime kupca, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka moguće je isporučivanje željene robe, kao i obavještenje kupca o trenutnom statusu narudžbe.

Cvike-online.ba se obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljaju se samo neophodni, osnovni podaci o kupcima/korisnicima i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. 

Pored navedenih, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posjetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posjećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili kupcima/korisnicima jednostavnije korištenje i sigurniju i udobniju kupovinu.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

SAGLASNOST I PROMJENA UVJETA

Korištenje cvike.ba servisa podrazumijeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.

Cvike-online.ba se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promjene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani ili slanja e-mail obavještenja svim registrovanim korisnicima.

Hvala na povjerenju!

0