DOBRO DOŠLI NA NAŠU

ONLINE PRODAVNICU.

VELIKI IZBOR SUNČANIH NAOČALA I NAOČALA ZA ČITANJE

sve na jednom mjestu

Dođite do željenog artikla u jednostavna
4 koraka

 

Otvorite našu prodavnicu

Izaberite željeni artikl

Unesite svoje podatke

Završite svoju kupovinu

Naočale za čitanje

Životna dob utiče na vaš vid kao i na ostale dijelove tijela. Kada napunite 40 godina, vaše prirodne leće postaju manje fleksibilne. Ne mogu se lako fokusirati s bližih na udaljenije objekte, kako su mogle dok ste bili mlađi. Kako vaše oči postaju manje fleksibilne, vaš vid na blizinu se pogoršava, počinjete osjećati umor ili glavobolju. To stanje se naziva presbiopija i u tom slučaju vjerojatno trebate naočale za čitanje.

Blue cut

Plavo svjetlo je dio prirodnog spektra svjetla koji nam pomaže da ostanemo budni tokom dana. Zapravo, neka istraživanja su pokazala da plavo svjetlo poboljšava raspoloženje, memoriju te kognitivne funkcije. Plavo svjetlo je podijeljeno u dvije kategorije: plavo-ljubičasta svjetlost (400-450 nm) i plavo-tirkizna svjetlost (450-500 nm). Studije su pokazale da je plavo svjetlo između 400-420 nm najopasnije.

Sunčane naočale

U uslovima urbanog života u kojem smo izloženi raznim zagađivačima, sve većim vrućinama i ultraljubičastom sunčevom zračenju, zaštita očiju nameće se kao nužnost. Poznato je da su UV zrake iznimno štetne, one dopiru do naših očiju 365 dana u godini bez obzira da li je sunčano ili oblačno vrijeme. Zato bi sunčane naočale trebalo nositi stalno, ne samo ljeti. 

Anatomske zaštitne maske

Nošenje zaštitne maske za lice postalo je obaveza za sve građane Bosne i Hercegovine, gdje god da krenete iz svoga doma, a u svrhu suzbijanja širenja virusa korona (COVID- 19) koje ima i svoje zakonsko uporište. Vaše zdravlje je nama na prvom mjestu, te kao najnoviji proizvod Cvike-Online.ba u svojoj ponudi ima za Vas i višeslojne dizajnirane anatomske zaštitne maske za lice od pamuka i svile.

Plaćanje po preuzimanju artikla

Naša misija je garancija najkvalitetnijih artikala po najpovoljnijim cijenama sa dostavom u najbržem mogućem roku.

DOSTAVA U PERIODU 1-3 DANA

Sve na jednom mjestu za Vaše oči

Svi artikli koji su izloženi na stranici se, takođe nalaze na našem stanju zaliha. Rok isporuke naručenih artikala traje od 1 do 3 radna dana. Naručeni artikli se dostavljaju na adresu koju ste naveli kao adresu za dostavu i plaćaju se po uzećem kurirskoj službi koja dostavlja robu.

Posljednji dodani artikli

0